Wisconsin carne de vită-și-Cheddar Brats
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brats de vită și Cheddar din Wisconsin. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 324 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats cu bere-fiert ceapa, Wisconsin Bere Brats, și Curcan Cheesesteak cu Wisconsin Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați un grătar pentru gătit direct la foc mare. Topiți untul într-o tigaie mare pe grătar sau pe arzătorul lateral.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați berea și acoperiți; gătiți încă 10 minute. Descoperiți tigaia și fierbeți până când cea mai mare parte a berii s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Reduceți căldura la mediu și ungeți grătarele. Grătați bratele pe grătare 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Prăjiți ușor rulourile pe grătar.
Serviți bratele fierbinți pe rulouri, sufocate cu ceapa și acoperite cu muștar.
Fotografie realizată de Andrew McCaul