Wisconsin carne de vită-și-Cheddar Brats

Wisconsin carne de vită-și-Cheddar Brats
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Brats de vită și Cheddar din Wisconsin. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 324 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei vegetal, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats cu bere-fiert ceapa, Wisconsin Bere Brats, și Curcan Cheesesteak cu Wisconsin Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați un grătar pentru gătit direct la foc mare. Topiți untul într-o tigaie mare pe grătar sau pe arzătorul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați berea și acoperiți; gătiți încă 10 minute. Descoperiți tigaia și fierbeți până când cea mai mare parte a berii s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Reduceți căldura la mediu și ungeți grătarele. Grătați bratele pe grătare 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Prăjiți ușor rulourile pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți bratele fierbinți pe rulouri, sufocate cu ceapa și acoperite cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Fotografie realizată de Andrew McCaul
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista