Mango și zmeură în sirop Prosecco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 299 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 13 minute. Dacă aveți prosecco, smântână grea, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Și Mango, Vodka, Limoncello și Prosecco Sangria cu zmeură, și Piersici albe și zmeură în sirop de șampanie.
Instrucțiuni
1
Pentru sirop: într-o cratiță medie, aduceți Prosecco, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, anasonul stelar și scorțișoara la fiert, amestecând ocazional, la foc mediu-mare, până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura și fierbeți timp de 35 de minute până când amestecul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, Tocat
Prosecco
Lemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați mango și zmeură în sirop și lăsați amestecul să se răcească timp de 1 1/2 ore. Folosind o lingură cu fante, scoateți fructele și lingura în bolurile de servire. Aruncați bățul de scorțișoară și anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă siropul într-un ulcior. Refrigerați fructele și siropul până când sunt gata de servit.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4
Frișcă: pentru cremă: într-un bol mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți crema la viteză mare până la grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
6
Adăugați coaja de lămâie și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
7
Pentru a servi: puneți o păpușă de smântână deasupra fructelor și stropiți fiecare fel de mâncare cu siropul Prosecco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosecco
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate