Jerk muschiulet de porc cu ananas proaspăt Chutney
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc smucit cu Chutney de ananas proaspăt ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, filet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, Filet de porc smucit cu salsa de ananas, și Smucitură muschiulet de porc cu ananas-prune savura.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti carnea de porc, încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Frecați carnea de porc cu 2 lingurițe ușor de Condimentat.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute, întorcându-vă să rumeniți toate părțile.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti chutney, încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați ananasul și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Se servește peste carnea de porc.