Wienerschnitzel
Wienerschnitzel necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 569 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 646 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wienerschnitzel Maghiar, și Wienerschnitzel Maghiar.
Instrucțiuni
Așezați fiecare cotlet de vițel între două bucăți de folie de plastic și bateți cu partea plată a unui ciocan de carne până la aproximativ 1/4 inch grosime. Scufundați în făină pentru a acoperi.
Într-un castron mediu, amestecați parmezanul, ouăle, pătrunjelul, sarea, piperul, nucșoara și laptele.
Așezați firimiturile de pâine pe o farfurie. Înmuiați fiecare cotlet în amestecul de ouă, apoi apăsați în firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Așezați cotletele acoperite pe o farfurie și dați-le la frigider timp de 1 oră sau peste noapte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pane pana se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți într-un platou de servire și turnați sucurile de tigaie peste ele.
Se ornează cu felii de lămâie.