Welsh Rarebit cu roșii prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Welsh Rarebit cu roșii prăjite. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Un amestec de bere, pâine cu aluat, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Welsh Rarebit și roșii prăjite cu slănină pe pâine de bere Cheddar, Welsh Rarebit, și Welsh Rarebit I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F.
Așezați roșiile într-un vas de copt și presărați sare și piper.
Se introduce la cuptor și se prăjește până când roșiile sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Între timp, puneți berea într-un vas cu microunde de 1 litru și cuptorul cu microunde la foc mare până la fierbere, aproximativ 2 minute. Aruncați brânza mărunțită cu făină, muștar și piper cayenne.
Adăugați jumătate din amestecul de brânză în bere și amestecați pentru a combina. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare timp de 1 minut; se ia de pe foc, se adaugă restul de brânză și se amestecă bine. Reveniți la cuptorul cu microunde timp de 1 minut, apoi scoateți și adăugați Worcestershire și condimentați după gust cu sare și piper. Sosul trebuie să fie neted și gros.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când fumați ușor, apoi spargeți ouăle în tigaie. Condimentați după gust și prăjiți până când albușurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Așezați fiecare felie de pâine prăjită pe o farfurie separată, așezați o roșie prăjită lângă pâine, apoi acoperiți fiecare felie de pâine cu 1/2 cană de sos de brânză și acoperiți cu un ou prăjit.
Garnisiți cu pătrunjel și piper crăpat, dacă doriți.