Waldorf Astoria tort original de catifea roșie cu glazură gătită

Waldorf Astoria tort original de catifea roșie cu glazură gătită
Waldorf Astorian tort original de catifea roșie cu glazură gătită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 356 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Catifea Roșie Waldorf-Astoria, Tort De Catifea Roșie Waldorf Astoria, și Salată Cremoasă Waldorf-Astoria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină. Pentru un raport mai mare de tort la glazură, utilizați două tigăi de 9 cm 2 inch. De asemenea, puteți utiliza trei tigăi de 8 inci. Dacă utilizați trei de 8 inci sau mergeți cu două de 9 inci, probabil că va trebui să țineți aproximativ 4 minute până la timpul de gătit, deoarece aluatul este mai adânc.Folosind viteza mare a mixerului electric, bateți scurtarea și zahărul până la crem. Bateți ouăle, extractul de vanilie și extractul de unt, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Faceți o pastă de colorant alimentar roșu și pudră de cacao, apoi amestecați-o. Sau, faceți ceea ce am făcut și amestecați colorantul alimentar roșu și cacao, apoi bateți. Când aluatul devine roșu, amestecați sarea și bateți astfel încât să fie foarte bine amestecat. Începând și terminând cu făină, adăugați făina și Zara alternativ la bătut, amestecând astfel încât făina să fie absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Aromă De Unt ImitațieAromă De Unt Imitație
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați bicarbonatul de sodiu într-o cană mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
3
Adăugați oțetul în bicarbonatul de sodiu, apoi amestecați amestecul de oțet acidulat în aluatul de tort pentru a-l ușura.Acum, aruncați aluatul de tort în tigăi, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe un raft timp de 10 minute. Scoateți din tigăi și răciți complet. Notă: dacă cuptorul dvs. este fierbinte, gătiți tortul de catifea roșie la 325 de grade F. prăjiturile se vor dovedi uscate dacă sunt prea fierte.Faceți glazura. Într-o cratiță grea, amestecați împreună 3 linguri de făină și 1/4 cană de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Bateți în sare și laptele rămas. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Lasă-l să se răcească complet.Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul granulat până devin pufoase. Bate în vanilie. Bateți amestecul de făină bine răcit. Bateți și bateți până când glazura este pufoasă și nu mai este granulată (acest lucru poate dura ceva timp, în funcție de cât de bun este mixerul dvs.). Pentru această rețetă, vă recomand să folosiți un mixer cu suport.Acoperiți tortul cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista