Vânătă Hunan
Vinetele Hunan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă verde, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Hunan, Hunan Kung Pao, și Pește Hunan Stil.
Instrucțiuni
Tăiați feliile de vinete în jumătate transversal. Vinete la abur, acoperite, 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați bulionul, sucul, uleiul, zahărul și sarea într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Împărțiți vinetele uniform între 2 farfurii; stropiți cu 2 linguri de sos.
Se presară cu ceapă, piper și usturoi.