Vițel cu sos de ou: Vitello Brodettato

Vițel cu sos de ou: Vitello Brodettato
Vițel cu sos de ou: Vitello Brodettato ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 579 calorii, 60g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallion, gălbenușuri de ou, untură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre).

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, încălziți untura la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați prosciutto și scallion și gătiți la foc mediu-mare pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3
Adăugați vițelul și rumeniți-l ușor. Condimentează cu sare, piper și nucșoară, apoi adaugă vinul și lasă-l să se evapore în întregime. Într-o oală mică, aduceți apa la fiert. Praf carnea cu făina, apoi adăugați 1 cană de apă clocotită în oală și acoperiți. Gatiti la foc mediu pana cand carnea este frageda, aproximativ 45 de minute. Într-un castron mic, combinați Parmigiano ras, usturoiul, pătrunjelul, gălbenușurile de ou și sucul de lămâie și amestecați pentru a combina. Odată ce carnea este fragedă, adăugați în oală și lăsați să se îngroașe ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista