Vinetă De Snapper Înnegrită

Vinetă De Snapper Înnegrită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Vinaigreta cu Snapper înnegrit. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, oregano, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Snapper Roșu Înnegrit, File De Snapper Roșu Înnegrit, și Snapper Roșu Înnegrit La Grătar Cu Cărbune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie și adăugați sucul de lămâie, cimbru, busuioc, oregano, piper, fulgi de ardei roșu și sare. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Înmuiați fileurile de pește, pe rând, în amestecul de ulei, acoperind puternic ambele părți cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
IerburiIerburi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați fileurile pe o tavă plată și congelați până la foarte rece, 15 până la 20 de minute.
4
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc foarte mare. Aranjați câte fileuri se vor potrivi într-un singur strat în tigaie și căutați și înnegriți rapid ambele părți, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați fileurile într-un platou de servire și dați-le la frigider pentru câteva ore. Repetați cu toate fileurile rămase.
6
Se servește rece sau la temperatura camerei, presărat cu busuioc și garnisit cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
BusuiocBusuioc
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista