Vinetă De Roșii Uscate La Soare

Vinetă De Roșii Uscate La Soare
Vinaigrette de tomate uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 64. Un amestec de oțet balsamic, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un bici. Se amestecă roșiile, busuiocul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În4 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista