Vinetă De Ardei Roșu Prăjită

Vinetă De Ardei Roșu Prăjită
Vinaigreta de ardei roșu prăjit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 220 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de busuioc, ulei de măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați ardeii cu suficient ulei pentru a acoperi; așezați pe tava de foi și prăjiți la cuptor timp de 25 până la 30 de minute sau până când pielea devine neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați tulpinile și pielea.
5
Puneți ardeii, uleiul, oțetul, maioneza, brânza, usturoiul, busuiocul și sarea și piperul în blender; procesați până se omogenizează. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
ArdeiArdei
OțetOțet
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista