Vinete întinse cu iaurt și pătrunjel (Melintzanosalata)
Vinetele răspândite cu iaurt și pătrunjel (Melintzanosalata) ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri pita cu vinete la grătar cu tartinat cu iaurt-usturoi, Năut, Mentă Și Pătrunjel Răspândit, și Năut, mentă și pătrunjel răspândit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați pe o tigaie cu jeleu, tăiați părțile în sus; periați părțile tăiate cu 1 lingură de ulei. Se fierbe 15 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie 10 minute. Curățați vinetele; tăiați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți pulpa într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toacă fin 1 cană de pătrunjel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Combinați pătrunjelul rămas, 2 linguri de ulei, ceapă, oțet, usturoi și piper pepperoncini într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului; adăugați la vinete. Se amestecă pătrunjelul tocat rezervat, caperele, sarea și piperul negru. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute. Răzuiți iaurtul din prosopul de hârtie în amestecul de vinete; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse