Vinete întinse cu iaurt și pătrunjel (Melintzanosalata)
Vinetele răspândite cu iaurt și pătrunjel (Melintzanosalata) ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, capere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri pita cu vinete la grătar cu tartinat cu iaurt-usturoi, Năut, Mentă Și Pătrunjel Răspândit, și Năut, mentă și pătrunjel răspândit.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Așezați pe o tigaie cu jeleu, tăiați părțile în sus; periați părțile tăiate cu 1 lingură de ulei. Se fierbe 15 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie 10 minute. Curățați vinetele; tăiați pulpa.
Puneți pulpa într-un castron.
Se toacă fin 1 cană de pătrunjel; pus deoparte.
Combinați pătrunjelul rămas, 2 linguri de ulei, ceapă, oțet, usturoi și piper pepperoncini într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile bolului; adăugați la vinete. Se amestecă pătrunjelul tocat rezervat, caperele, sarea și piperul negru. Acoperiți și răciți 2 ore.
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute. Răzuiți iaurtul din prosopul de hârtie în amestecul de vinete; se amestecă ușor.