Vinete prăjite cu rodie, ardei iute murat și nuci pecan

Vinete prăjite cu rodie, ardei iute murat și nuci pecan
Vinetele prăjite cu rodie, ardei iute murat și nuci pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 340 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Vinete prăjite cu rodie, ardei iute murat și nuci pecan, Vinete Prăjite Cu Miere Cu Ardei Iute, și Vinete prăjite cu ardei iute, arahide și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă jalapeo; lăsați să stea 15 minute.
3
Scurgere.
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Așezați vinetele întregi pe grătar; grătiți 15 minute sau până când sunt carbonizate pe toate părțile și fragede când sunt străpunse cu un cuțit subțire, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
CuțitCuțit
6
Scoateți-l de pe foc; răzuiți ușor pielea carbonizată, dacă doriți. Răciți ușor vinetele; înjumătățiți pe lungime. Scor ușor carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Combinați iaurtul, tahini, 1/4 linguriță sare și usturoiul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
TahiniTahini
IaurtIaurt
SareSare
8
Stropiți 4 lingurițe de ulei și suc de lămâie peste carnea de vinete; se acoperă cu amestec de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VineteVinete
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Combinați rucola, restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu; aruncați ușor. Acoperiți fiecare jumătate de vinete cu aproximativ 1/2 cană de rucola, 5 felii de jalapeo, 1 lingură de arile de rodie și 1 lingură de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
RucolaRucola
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista