Vinete Parmezan

Vinete Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de vinete. O porție conține 1157 calorii, 58G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, oregano, brânză de ricotta din lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Mai întâi faceți sosul: puneți o cratiță mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați măslinele, fulgii de ardei roșu și caperele și lăsați-le să gătească timp de 2 minute, amestecând des. Aruncați roșiile cu sucurile lor și aduceți la foc mic. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
6
Combinați firimiturile de pâine, praful de usturoi și oregano într-un bol puțin adânc; condimentează generos cu sare și piper și amestecă bine. Crăpați 3 ouă într-un alt castron puțin adânc; condimentează cu sare și piper și bate cu o furculiță pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Puneți făina într-un alt castron puțin adânc și condimentați cu sare și piper. Aranjați vinetele, făina, ouăle bătute și firimiturile de pâine pe o suprafață de lucru lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Încălziți aproximativ 1/4 inch ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, dragați mai întâi câteva felii de vinete în făină, apoi înmuiați-le în ou și, în final, înveliți-le în firimiturile de pâine. Puneți cât mai multe vinete în tigaie, care se vor potrivi confortabil într-un singur strat și gătiți până se înmoaie și se rumenesc bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Gatiti toate feliile de vinete in acest fel, adaugand mai mult ulei de masline in tigaie, dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Amestecați împreună ricotta și 1/2 cană de brânză Parmigiano. Se amestecă busuiocul și restul de 2 ouă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prin TortPrin Tort
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(Keebler)(Keebler)
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Pentru a asambla vasul, mai întâi pregătiți-vă cu un vas mare de copt cu unt. Pregătiți vinetele, amestecul de ricotta, sosul de roșii, brânza mozzarella mărunțită și restul de 3/4 cană Parmigiano ras. Pentru a începe, lingurați o parte din sosul de roșii peste fundul vasului de copt. Acum adăugați un strat de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Prin TortPrin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
13
Se întinde cu jumătate din amestecul de ricotta. Puneți un alt strat de sos de roșii și presărați cu aproximativ o treime din mozzarella. Repetați cu un strat de vinete, restul de ricotta, sos de roșii și o altă treime din mozzarella. Terminați cu restul de vinete, restul de sos de roșii și restul de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Se presară cu Parmigiano de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
Puneți vasul în cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră, până la aur și barbotare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute înainte de tăiere.

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline negre, fără sâmburi și tocate aproximativmăsline negre, fără sâmburi și tocate aproximativ9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet uscatpesmet uscat2kgroșii (recomandate: San Marzano), zdrobite manualroșii (recomandate: San Marzano), zdrobite manual3(iarnă)capere, drenatecapere, drenate2kgvinete, tăiate și tăiate longitudinal în felii groase de 1/2 inchvinete, tăiate și tăiate longitudinal în felii groase de 1/2 inch5crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc, rupte de mânăfrunze proaspete de busuioc, rupte de mână1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano uscatoregano uscat11 kilogram de dovlecel,fulgi de ardei roșu fierbintefulgi de ardei roșu fierbinte2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriParmigiano-Romano proaspăt rasParmigiano-Romano proaspăt ras8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat907Nuci de orice fel (tocate)brânză mozzarella mărunțităbrânză mozzarella mărunțită907Nuci de orice fel (tocate)brânză ricotta cu lapte integralbrânză ricotta cu lapte integral
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista