Vinetele la grătar Parmigiana Heros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, fulgi de piper, mozzarella proaspătă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare sunt Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Parmigiana De Vinete La Grătar, și Vinete Parmezan Heros.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu roșii într-un blender până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Saut ceapa si usturoiul cu fulgi de ardei rosu pana devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați roșii pur și simplu, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute.
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Grătar cu ulei, apoi grătar vinete (acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz), slăbind cu o spatulă metalică și rotind ocazional pentru a evita supra-rumenirea, până când este foarte fragedă, 6 până la 8 minute. Top vinete (încă pe grătar) uniform cu jumătate de brânză feliată, apoi grătar, acoperit, până când brânza începe să se topească, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Transferați vinetele cu spatula într-o tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Rulouri de grătar (numai partea tăiată) până când apar semne de grătar, aproximativ 1 minut și se transferă în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Transferați rulourile la grătar pe 4 farfurii și lingurați aproximativ 3 linguri de sos de roșii pe fiecare bucată de jos. Se acoperă cu vinete, făcând 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Adăugați sosul rămas, apoi acoperiți cu busuioc și brânză rămasă și închideți sandvișurile.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.