Vinete la grătar cu sos de ardei roșu prăjit

Vinetele la grătar cu sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 40 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, cap de usturoi, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Rețete similare includ Vinete La Grătar Cu Gust De Ardei Roșu Prăjit, Vinete La Grătar Cu Tapenade De Ardei Roșu Prăjit, și Sandwich de vinete la grătar și ardei roșu prăjit cu Halloumi.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați usturoiul în folie.
Puneți usturoiul peste arzătorul stâng; grătar 40 de minute.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei de usturoi.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Aplatizați ardeii grași cu mâna. Înveliți ușor grătarul cu spray de gătit. Aranjați ardeii grași, pielea cu părțile în jos, peste arzătorul drept și grătați timp de 15 minute sau până când ardeii grași încep să se înnegrească.
Așezați ardeii grași într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 5 minute și coajați.
Așezați semințele de chimen prăjite într-un mini robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate fin.
Adăugați pulpă de usturoi, ardei grași la grătar, oțet, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; procesați până la neted.
Înveliți ușor feliile de vinete cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/2 linguriță de piper negru rămas. Aranjați felii de vinete peste arzător dreapta; gratar 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se inmoaie.
Serviți vinetele cu sos de piper.