Vinete La Cuptor Alla Romana

Vinete La Cuptor Alla Romana
Vinete coapte Alla Romanan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 621 calorii, 25g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Manicotti Alla Romana, Gnocchi Alla Romana, și Crostini Alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de vinete în ulei fierbinte până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați ulei între loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scurgeți feliile de vinete prăjite pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Adăugați ceapa și usturoiul în carnea de vită; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă sos de spaghete peste carnea de vită măcinată; se adaugă oregano și se amestecă. Se fierbe amestecul până când sosul este încălzit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Aranjați aproximativ jumătate din feliile de vinete în fundul unei caserole puțin adânci pentru a acoperi complet. Puneți aproximativ jumătate din sosul de vită peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
PolonicPolonic
9
Presărați 1/4 cană parmezan peste sos. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Bateți oul cu 2 linguri de parmezan; se toarnă deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare în jurul marginilor și fierbinte în centru, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista