Vinete La Cuptor Alla Romana
Vinete coapte Alla Romanan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 621 calorii, 25g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Manicotti Alla Romana, Gnocchi Alla Romana, și Crostini Alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de vinete în ulei fierbinte până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați ulei între loturi, după cum este necesar.
Scurgeți feliile de vinete prăjite pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul în carnea de vită; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste, inca 5 minute.
Se toarnă sos de spaghete peste carnea de vită măcinată; se adaugă oregano și se amestecă. Se fierbe amestecul până când sosul este încălzit, 5 până la 7 minute.
Aranjați aproximativ jumătate din feliile de vinete în fundul unei caserole puțin adânci pentru a acoperi complet. Puneți aproximativ jumătate din sosul de vită peste vinete.
Presărați 1/4 cană parmezan peste sos. Repetați straturile.
Bateți oul cu 2 linguri de parmezan; se toarnă deasupra caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare în jurul marginilor și fierbinte în centru, 20 până la 25 de minute.