Vinete Japoneze, Stil Teriyaki
Vinetele japoneze, stilul Teriyaki ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de zahăr, scallions, sos de soia cu sodiu redus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați BOL TERIYAKI ÎN STIL FERMĂ JAPONEZĂ LA GRĂTAR, Sos Teriyaki Japonez, și Pui Glazurat Japonez Teriyaki pentru rețete similare.