Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline

Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline
Vinetele fierte și cartofii cu roșii, capere și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, capere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), Rețetă de pui fiert cu prune uscate, măsline și capere, și Fettuccine Cu Roșii, Capere Și Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare și presărați cu 2 lingurițe de sare. Aruncați bine și scurgeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați felii de vinete pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
6
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
8
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați în benzi de 1 inch.
9
Așezați cartofii într-o tigaie cu sos mediu și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până când este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți cartofii cu o lingură pliată; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Adăugați 3 roșii în tigaie; reduceți focul și fierbeți 1 minut sau până când pielea de roșii începe să se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Îndepărtați roșiile cu o lingură cu fante și scufundați roșiile în apă cu gheață. Alunecați piei de pe roșii folosind un cuțit de tăiat. Repetați procedura cu roșiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
14
Tăiați roșiile în jumătate. Semințe de roșii într-o sită peste un castron, rezervând suc; aruncați semințele. Se toacă pulpa de roșii; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
15
Combinați sucul de roșii rezervat și roșiile tocate. Aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
TomateTomate
ApăApă
16
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Adăugați ceapa feliată și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul de roșii, țelina, pasta de roșii, oregano, miere și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
țelinățelină
UsturoiUsturoi
TomateTomate
MiereMiere
CeapăCeapă
18
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
19
Clătiți vinetele și uscați-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
20
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
21
Adăugați vinete, și saut 15 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
22
Adăugați ardei gras, cartofi, amestec de roșii, apă, pătrunjel, măsline și capere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt foarte fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
MăslineMăsline
TomateTomate
ApăApă
23
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista