Vinete crocante cu sos picant de roșii
Vinetele crocante cu sos picant de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 280 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 140 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi prăjiți cu Ratatouille coapte crocante (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, Vinete cu sos picant de roșii, și Rulouri de vinete cu sos picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Presărați feliile de vinete cu puțină sare pe fiecare parte.
Așezați pe o foaie de copt și lăsați-o deoparte timp de 10 minute. După 10 minute, ștergeți cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta umezeala acumulată. Între timp, bateți ouăle și laptele împreună într-un bol de amestecare; deoparte.
Se amestecă parmezanul și germenii de grâu până se combină uniform; deoparte.
Înmuiați feliile de vinete uscate în ou, lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi apăsați în amestecul de brânză parmezan până când este acoperit pe ambele părți. Scuturați ușor orice exces de parmezan și așezați feliile de vinete pe o foaie de copt. Repetați cu feliile de vinete rămase.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se rumenesc, 15 până la 20 de minute. În timp ce feliile de vinete Se coc, gătiți și amestecați sosul de roșii și ardeiul cayenne într-o cratiță la foc mediu până la cald. Când vinetele sunt gata, turnați sosul deasupra și presărați brânză mozzarella pentru a servi.