Vinete Caponata Crostini
Vinete Caponata Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 103 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, sare kosher, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Caponata Crostini, Vinete Caponata Crostini cu rodie-burniță balsamică, și Caponata cu mamaliguta Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți vinetele pe lungime. Scoateți părțile foarte murdare și aruncați-le.
Tăiați vinetele rămase în zaruri de 1/2 inch. Într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, sărați ușor cuburile de vinete și aruncați bine. Acoperiți cu o placă robustă cântărită cu o cutie grea și lăsați să se scurgă timp de 1 oră. Clătiți cuburile de vinete și uscați-le.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați vinetele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați vinetele într-un castron.
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți la foc moderat până când ceapa este fragedă, aproximativ 6 minute. Întoarceți vinetele în tigaie. Amestecați caperele, măslinele și oțetul balsamic și gătiți până când oțetul s-a evaporat.
Adăugați sosul de roșii și gătiți la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron pentru a se răci.
Cu puțin timp înainte de servire, întindeți caponata pe toasturile de baghetă și garnisiți cu busuiocul.