Vinete Caponata Crostini

Vinete Caponata Crostini
Vinete Caponata Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 103 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, sare kosher, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Caponata Crostini, Vinete Caponata Crostini cu rodie-burniță balsamică, și Caponata cu mamaliguta Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți vinetele pe lungime. Scoateți părțile foarte murdare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Tăiați vinetele rămase în zaruri de 1/2 inch. Într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, sărați ușor cuburile de vinete și aruncați bine. Acoperiți cu o placă robustă cântărită cu o cutie grea și lăsați să se scurgă timp de 1 oră. Clătiți cuburile de vinete și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vinetele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Transferați vinetele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți la foc moderat până când ceapa este fragedă, aproximativ 6 minute. Întoarceți vinetele în tigaie. Amestecați caperele, măslinele și oțetul balsamic și gătiți până când oțetul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sosul de roșii și gătiți la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Cu puțin timp înainte de servire, întindeți caponata pe toasturile de baghetă și garnisiți cu busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate40
Revista