Vin Roșu–Sorbet De Zmeură
Vin roșu–sorbet de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 7,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 799 calorii. 116 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, vin, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sorbet De Vin De Zmeură, Sorbet De Vin De Mure, și Sorbet De Căpșuni Și Vin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți zahărul, apa și vinul roșu la fierbere și lăsați să fiarbă 1 minut, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă zmeura. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
Pentru a purifica fructele de pădure și a îndepărta semințele, folosind o spatulă de cauciuc, apăsați amestecul printr-o strecurătoare de plasă așezată peste un castron mediu sau treceți-l printr-o moară alimentară prevăzută cu un disc fin într-un castron mediu. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine.
Congelați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Pentru un sorbet cu gust mai ușor, utilizați rossimbrox în locul vinului roșu.
Puteți folosi zmeură congelată în această rețetă. Nu este nevoie să dezghețați fructele de pădure înainte de a le adăuga la vinul cald.
Retipărit cu permisiunea de la Ready for Dessert: My Best Recipes de David Lebovitz, copyright circulator201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.