Vietnameză veggie hotpot
Vietnameză veggie hotpot necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei de nucă, ghimbir rădăcină de mărimea degetului mare, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Hotpot De Miel, și Ratatouille hotpot.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, cu capac.
Adăugați ghimbirul și usturoiul, apoi amestecați timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați dovleceii, sosul de soia, zahărul și bulionul. Acoperiți, apoi fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți capacul, adăugați fasolea verde, apoi gătiți încă 3 minute până când dovleceii și fasolea sunt fragede. Se amestecă ceapa de primăvară în ultimul moment, apoi se presară coriandru și se servește cu orez.