Vietnameză veggie hotpot

Vietnameză veggie hotpot
Vietnameză veggie hotpot necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei de nucă, ghimbir rădăcină de mărimea degetului mare, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Hotpot De Miel, și Ratatouille hotpot.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii, cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul, apoi amestecați timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3
Adăugați dovleceii, sosul de soia, zahărul și bulionul. Acoperiți, apoi fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți capacul, adăugați fasolea verde, apoi gătiți încă 3 minute până când dovleceii și fasolea sunt fragede. Se amestecă ceapa de primăvară în ultimul moment, apoi se presară coriandru și se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista