Veronica ' s Hot Spanac, Anghinare și Chile Dip
Spanacul fierbinte al Veronicăi, anghinarea și Chile Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 319 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1386 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de ardei jalapeno, parmezan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă împreună crema de brânză și maioneza într-un castron până se omogenizează. Se amestecă ardeii iute verzi, parmezanul, anghinarea, ardeii și spanacul. Puneți amestecul într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.