Vermicelli de pui este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 222 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), Salată De Pui Și Vermicelli, și Supă de pui și Vermicelli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați tăiței în apă fierbinte 10 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Saut ceapa cubulete in ulei fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii