Verdeață Umplută Cu Carne De Porc
Verdele umplute cu carne de porc este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, oregano mexican, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Verdeață Umplută, Verdeață Umplută, și Cotlet De Porc Cu Mere Și Verdeață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Echipament Special: vas de copt de 8 x 8 inci
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gătiți gulerele timp de 3 până la 4 minute până când sunt moi și flexibile.
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mare, amestecați carnea de porc, sarea, chimenul, fulgii de chili, pudra de ceapă, pudra de usturoi, oregano și nucșoară într-un castron. Împărțiți-vă în 4 secțiuni pentru a forma torturi alungite. Înfășurați fiecare tort în 4 frunze de guler.
Așezați chiftelele cu cusătura în jos în vasul de copt și adăugați suficient stoc pentru a ajunge la 1/4 din drumul până la verdeața umplută. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă și coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute.