Verdeață Umplută Cu Carne De Porc

Verdeață Umplută Cu Carne De Porc
Verdele umplute cu carne de porc este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, oregano mexican, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Verdeață Umplută, Verdeață Umplută, și Cotlet De Porc Cu Mere Și Verdeață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: vas de copt de 8 x 8 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gătiți gulerele timp de 3 până la 4 minute până când sunt moi și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron mare, amestecați carnea de porc, sarea, chimenul, fulgii de chili, pudra de ceapă, pudra de usturoi, oregano și nucșoară într-un castron. Împărțiți-vă în 4 secțiuni pentru a forma torturi alungite. Înfășurați fiecare tort în 4 frunze de guler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De CeapăPraf De Ceapă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
NucșoarăNucșoară
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați chiftelele cu cusătura în jos în vasul de copt și adăugați suficient stoc pentru a ajunge la 1/4 din drumul până la verdeața umplută. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă și coaceți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
StocStoc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista