Verdeață Simplă De Collard

Verdeață Simplă De Collard
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Verdele simplu de Collard ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 50 de porții cu 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Verde Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Er) .

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu, amestecand ocazional, 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați verdeață de collard, sare și 3 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate13
Revista