Verdeață Simplă De Collard

Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Verdele simplu de Collard ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 50 de porții cu 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Verde Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Er) .
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu, amestecand ocazional, 10 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați verdeață de collard, sare și 3 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.