Verdeață de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verdeața de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. Este perfect pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, file de pește, verdeață pentru copii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, și Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de apă, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și usturoi într-un castron metalic mediu; bateți pentru a amesteca.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateți până când amestecul se îngroașă și termometrul înregistrează 71°, 5 până la 6 minute.
Scoateți din apă. Se răcește 10 minute.
Treceți treptat uleiul de măsline în baza aioli, apoi 2 linguri de apă.
Bateți arpagicul și pătrunjelul. Condimentează aioli după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți aioli la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.
Bateți uleiul și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Combinați verdele și radicchio într-un castron mare.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de verdeață pe un platou mare sau împărțiți-l între farfurii. Sus cu pește.
Serviți, trecând aioli rămași alături.