Verdeață de napi cu găluște din făină de porumb
Rețeta verdeață de napi cu găluște de porumb este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 262 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață la foc mic cu găluște din făină de porumb, Amestecat-verdeață și supă de cârnați cu găluște de porumb, și Napi Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea afumată în apă împreună cu condimentele de casă, bulionul și ghimbirul. Gatiti la foc mic timp de 1 1/2 ore. Strip frunze nap liber de tulpina mare, care se execută în jos centrul fiecărei frunze. Spălați într-o chiuvetă plină cu apă curată.
Scurgeți și spălați de două ori mai mult, deoarece verdele poate fi adesea nisipos. Peel și felie sau rădăcini sfert.
Adăugați verdeață la carne; gatiti inca 30 de minute, amestecand des.
Adăugați rădăcini și continuați să gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când rădăcinile sunt fragede. (Rezervați 2/3 cană lichid de napi pentru găluște.)
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Se amestecă toate ingredientele împreună. Scufundarea de lingurite, rola ușor aluat în palmele mâinilor în aproximativ 1-inch bile; picătură în fierbere napi lichid asigurați-vă că fiecare găluște este complet acoperit în lichid de agitare oală ușor; nu se amestecă. Se fierbe aproximativ 10 minute.