Verde de gulidă sote cu usturoi, ardei și ceapă
Rețeta de verdeață sote cu usturoi, ardei și ceapă se poate face în aproximativ 50 de minute . Această garnitură are 87 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 4 și costă 33 de cenți per porție . Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați verdeață, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 87% . Încercați verdeață cu fasole albă și cârnați , verdeață cu șuncă și pâine fără gluten și fără făină cu verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați toate tulpinile de guză, cu excepția a 1 inch.
Tăiați tulpinile rămase din frunze, separând frunzele și tulpinile.
Tăiați frunzele în pătrate de 2 inci. Tăiați tulpinile în felii subțiri.
Spălați frunzele într-un lighean mare cu apă. Lăsați apa în lighean sau chiuvetă și folosiți o sită pentru a scufunda frunzele din apă. Nu spălați frunzele într-o strecurătoare și nu turnați apa din recipientul cu frunzele înăuntru; acest lucru ar permite oricărui nisip să rămână cu verdele. Spălați tulpinile separat în același bazin de apă, folosind aceeași metodă ca și frunzele.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aveți o strecurătoare gata în chiuvetă pentru a scurge verdețurile și un vas cu apă cu cuburi de gheață pentru a răci verdeața.
Gătiți tulpinile timp de 1 minut.
Adăugați frunzele și, odată ce devin verde strălucitor, pescuiți o frunză mică pentru a o gusta. Verdeturile sunt gata cand au gust fragede. Nu îți poți da seama dacă verdețurile sunt gata fără să le gusti.
Se toarnă verdeața fiartă în strecurătoare pentru a se scurge. Odată ce apa fierbinte s-a scurs, puneți cu grijă verdeața fierbinte în apa cu gheață. Odată ce verdeața se simte rece la atingere, scurge-le din nou într-o strecurătoare.
Scurgeți-le timp de aproximativ 10 până la 15 minute, astfel încât să fie destul de uscate. (În acest moment, verdeața poate fi păstrată la frigider până la 3 zile.)
Pune uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Căleți ușor ceapa în ulei. Ridicați focul și adăugați ardeii, apoi usturoiul.
Adăugați verdeața albă și căliți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.