Veggie Pizza Dip ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza philadelphia Neufchatel, sosul de pizza classico, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Dip, Pizza Veggie, și Pizza Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă Neufchatel, sos de pizza și usturoi până se amestecă; se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci. Completați cu următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Neufchatel
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când scufundarea este încălzită și brânza mărunțită este topită.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.