Veggie Pizza Dip

Veggie Pizza Dip
Veggie Pizza Dip ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza philadelphia Neufchatel, sosul de pizza classico, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Dip, Pizza Veggie, și Pizza Veggie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă Neufchatel, sos de pizza și usturoi până se amestecă; se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci. Completați cu următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
NeufchatelNeufchatel
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când scufundarea este încălzită și brânza mărunțită este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Sus cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista