Veggie La Grătar-Burgeri De Ciuperci Portobello

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de ciuperci Veggie-Portobello la grătar. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 589 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți vinetă balsamică, dovlecei, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 26 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri De Ciuperci Portobello La Grătar, Burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu sos de mărar-muștar, și Luni fără carne: burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu Romesco și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile, vinetele, dovleceii de iarnă și dovleceii într-un bol puțin adânc sau într-un vas de copt.
Stropiți cu vinetă balsamică, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore, amestecând ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți legumele și aruncați marinada.
Așezați legumele pe grătarul preîncălzit și gătiți până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată sau aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Rețineți că timpii de gătit variază între grătare.)
Presărați ciupercile cu brânză albastră și lăsați brânza să se topească ușor.
Deschideți cele 6 chifle de hamburger și împărțiți vinetele, dovleceii și dovleceii între jumătățile de jos.
Așezați ciupercile portobello deasupra legumelor, cu brânza în sus. Se acoperă cu restul de 6 jumătăți de hamburger. Dacă este necesar, folosiți scobitori pentru a ține chiflele în poziție.