Rețeta Vegan Red Kale Tacos este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 1221 calorii, 43G de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,22 USD pe porție. Dacă aveți migdale, iaurt atât de gustos din lapte de cocos cultivat grecesc, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Pesto Vegan Kale și nebun pentru petrecerea de lansare Kale, Kale Și Red Chile Tacos, și Tacos de vită și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția apei din blender, amestecați și adăugați apa pentru a ajuta blenderul să amestece amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se pune la frigider până este gata de servit.
3
Tăiați avocado și scoateți semințele,apoi scoateți carnea.
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați carnea de avocado într-un castron și amestecați până se formează o consistență cremoasă groasă.Strângeți puțin suc de lămâie și amestecați în piureul de avocado.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.