Vechi Timp Plăcintă Carne Tocată

Vechi Timp Plăcintă Carne Tocată
Vechi timp carne tocată plăcintă necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 946 calorii. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cidru de mere, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Carne tocată, Plăcintă Cu Carne Tocată, și Cookie-Uri De Carne Tocată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați carnea de vită și cidru de mere. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Acoperiți și gătiți aproximativ 20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți carnea și tăiați grosolan, apoi întoarceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă merele tocate, zahărul, coacăzele, stafidele, coaja de citrice, untul și conservele de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ghimbir, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Lăsați să fiarbă, neacoperit, la foc mic până când amestecul este foarte gros, aproximativ 90 de minute. Se amestecă cireșele și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
6
Refrigerați bine acoperit timp de cel puțin o săptămână înainte de utilizare.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Puneți umplutura în coajă de plăcintă necoapte și așezați patiseria deasupra. Crimp marginile și poke mai multe găuri în produse de patiserie de top.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți blatul cu smântână și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista