Varză Roșie Daneză De Crăciun

Varză Roșie Daneză De Crăciun
Varza roșie de Crăciun daneză este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 158 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă aveți oțet, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Danez De Crăciun, Pom De Crăciun Produse De Patiserie Daneze, și Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun).

Instrucțiuni

1
Așezați varza într-o cratiță mare și amestecați zahărul, oțetul, sarea și apa. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 1 oră. Acesta poate fi servit imediat sau răcit și reîncălzit mai târziu în porții mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista