Varză de Bruxelles și orez sălbatic
Varza de Bruxelles și orezul sălbatic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Varză de Bruxelles pentru bebeluși cu orez sălbatic și nuci pecan, Varză de Bruxelles balsamică de arțar și salate de orez sălbatic, și Pilaf de orez sălbatic cu cartofi dulci și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și ciupercile într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând 1 cană lichid. Tăiați gros ciupercile.
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate. Tăiați capetele tulpinii și tăiați-le în jumătate; deoparte.
Combinați bulionul de pui și 1 cană de lichid rezervat în aceeași cratiță; aduceți la fierbere.
Adăugați orez și ciuperci. Acoperiți și fierbeți 50 de minute.
Scoateți din căldură; scurgere.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați prazul. Sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din tigaie; deoparte. Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu-mare; adăugați varză de Bruxelles și sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați 3 linguri de apă; acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.
Adăugați orez fiert, praz, sare și piper; amestecați ușor. Gatiti la foc mediu-mic doar pana se incalzeste bine.