Varză De Bruxelles-Salată De Frunze
Varza de Bruxelles-salata de frunze este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 301 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de varză de Bruxelles, pecorino romano, andive belgian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 26 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Frunze De Varză De Bruxelles, Frunze De Varză De Bruxelles, Anghinare Din Ierusalim Și Măsline Castelvetrano, și Salată De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dressing: într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Salată: folosind un cuțit mic, îndepărtați frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Rezervați miezurile pentru o altă utilizare. Aduceți o cratiță mare de apă la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și gătiți timp de 1 minut.
Se scurge și se pune într-un bol cu apă cu gheață, apoi se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Puneți frunzele de varză de Bruxelles, rucola, endive și migdale într-un bol mare de salată.
Adăugați pansamentul și aruncați împreună.
Se presară cu brânză și se servește.