Varză de Bruxelles prăjită și șalotă cu oțet Balsamic

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza de Bruxelles prăjită și Șalota cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, varză de Bruxelles, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic, Varză de Bruxelles prăjită balsamică și șalotă, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Oțet Balsamic, Nuci De Pin Și P.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și așezați o foaie de copt cu margini grele pe fiecare. Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Aruncați varză, șalotă, ulei de măsline și sare și piper după gust într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Când cuptorul este fierbinte, funcționând rapid, îndepărtați foile de copt cu un prosop de vase sau o mănușă de cuptor. Împărțiți amestecul de varză de Bruxelles uniform între ambele tăvi, agitând pentru a distribui într-un singur strat uniform. Întoarceți tigăile la cuptor. Prăjiți până când varza de Bruxelles este profund carbonizată și complet fragedă, aproximativ 20 de minute în total, aruncând varza și rotind și schimbând tigăile de sus în jos la jumătatea gătitului.
Imediat după scoaterea din cuptor, stropiți mugurii cu oțet balsamic și agitați pentru a acoperi. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți și serviți.