Varză de Bruxelles prăjită și șalotă cu oțet Balsamic

Varză de Bruxelles prăjită și șalotă cu oțet Balsamic
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza de Bruxelles prăjită și Șalota cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 154 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, varză de Bruxelles, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu șalotă, miere și oțet Balsamic, Varză de Bruxelles prăjită balsamică și șalotă, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Oțet Balsamic, Nuci De Pin Și P.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și așezați o foaie de copt cu margini grele pe fiecare. Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați varză, șalotă, ulei de măsline și sare și piper după gust într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Când cuptorul este fierbinte, funcționând rapid, îndepărtați foile de copt cu un prosop de vase sau o mănușă de cuptor. Împărțiți amestecul de varză de Bruxelles uniform între ambele tăvi, agitând pentru a distribui într-un singur strat uniform. Întoarceți tigăile la cuptor. Prăjiți până când varza de Bruxelles este profund carbonizată și complet fragedă, aproximativ 20 de minute în total, aruncând varza și rotind și schimbând tigăile de sus în jos la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Imediat după scoaterea din cuptor, stropiți mugurii cu oțet balsamic și agitați pentru a acoperi. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VarzăVarză
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista