Varză De Bruxelles Prăjită Cu Susan

Varză De Bruxelles Prăjită Cu Susan
Varza de Bruxelles prăjită cu susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 135 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Prăjită, Varză De Bruxelles Asiatică Prăjită, și Varză De Bruxelles Prăjită Superbă.

Instrucțiuni

1
Combinați varza de Bruxelles și bulionul într-o tigaie mare; aduceți la fierbere. Gatiti 6 minute sau pana cand varza este frageda, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
VarzăVarză
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge; reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați apa, zahărul, amidonul de porumb, sosul de soia și usturoiul într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc; se presară cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista