Varză de Bruxelles prăjită cu mere, stafide aurii și nuci

Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Varza de Bruxelles prăjită cu mere, stafide aurii și nuci ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 202 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de nuci, stafide aurii, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Încercați Varza de Bruxelles cu stafide aurii, Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii, și Salată Caldă De Orzo Cu Varză De Bruxelles Și Stafide Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți varza de Bruxelles, conopida, merele și ceapa pe foaia de copt pregătită; stropiți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper negru; Se amestecă până se acoperă uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza de Bruxelles și conopida sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Transferați amestecul de varză de Bruxelles într-un bol de servire. Îndoiți stafidele și nucile; stropiți cu vin. Aruncă pentru a acoperi.