Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar

Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar
Varza de Bruxelles prăjită cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, unt, ulei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Cu Susan De Arțar, Varză De Bruxelles Balsamică De Arțar Prăjită, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină De Arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie foarte mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați varza de Bruxelles și condimentați cu sare și piper, apoi gătiți la foc mare fără a amesteca până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Adăugați untul nesărat și zahărul brun și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul brun este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
UmărUmăr
4
Adăugați siropul de arțar și gătiți, amestecând ocazional, până când varza de Bruxelles este doar crocantă, aproximativ 7 minute. Se amestecă oțetul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
5
Adăugați castanele și uleiul de nucă și gătiți până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
CastaneCastane
6
Folosind o lingură cu fante, transferați varza de Bruxelles și castanele într-un castron. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă sosul peste varza de Bruxelles și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista