Varză de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită

Varza de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, romanesco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Varza De Bruxelles Cu Prosciutto Frizzled, Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles, și Brânză prăjită mămăligă w / Pan prăjită balsamic varza de Bruxelles + prăjită usturoi ulei de salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați romanesco cu jumătate din sucul de lămâie, puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Puneți o foaie de copt și introduceți-o în cuptor. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și aduceți la foc mediu. Când usturoiul s - a transformat într-un maro auriu minunat, 2 până la 3 minute, scoateți-l din tigaie și șanțați-l-și-a îndeplinit destinul de usturoi!
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și gătește până când mugurii s-au ofilit, 2 până la 3 minute.
Scoateți capacul, ridicați focul la mediu-înalt și lăsați frunzele să se rumenească și să se rumenească, aproximativ5 minute mai mult. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Aruncați cu semințele de rodie, Romanesco prăjit și sucul de lămâie rămas.