Varză de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită

Varză de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită
Varza de Bruxelles Frizzled cu Romanesco prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, romanesco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Varza De Bruxelles Cu Prosciutto Frizzled, Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles, și Brânză prăjită mămăligă w / Pan prăjită balsamic varza de Bruxelles + prăjită usturoi ulei de salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați romanesco cu jumătate din sucul de lămâie, puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Puneți o foaie de copt și introduceți-o în cuptor. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
RomanescuRomanescu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și aduceți la foc mediu. Când usturoiul s - a transformat într-un maro auriu minunat, 2 până la 3 minute, scoateți-l din tigaie și șanțați-l-și-a îndeplinit destinul de usturoi!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și gătește până când mugurii s-au ofilit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți capacul, ridicați focul la mediu-înalt și lăsați frunzele să se rumenească și să se rumenească, aproximativ5 minute mai mult. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Aruncați cu semințele de rodie, Romanesco prăjit și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
RomanescuRomanescu
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista