Varză de Bruxelles cremoasă și ceapă perlată
Varza de Bruxelles cremoasă și ceapa perlată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă perlată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles înăbușită, ceapă perlată și castane, Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo, și Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Puneți varza de Bruxelles și ceapa în partea de sus a unui abur din două părți sau pe un suport de abur sau o farfurie într-un abur de bambus. Umpleți fundul tăvii cu aburi sau o tigaie suficient de mare pentru a ține bambusul sau grătarul cu aburi cu apă; apa nu trebuie să atingă raftul. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Așezați legumele deasupra, acoperiți și aburiți timp de 10 până la 11 minute sau până când un cuțit alunecă ușor în carne. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie.
Adăugați făina și gătiți la foc mic timp de 5 minute, amestecând. Adăugați încet laptele, amestecând rapid pentru a preveni bulgări; asigurați-vă că răzuiți colțurile, unde se pot ascunde bulgări.
Adăugați sarea și cayenne. Creșteți căldura la mediu. Gatiti cateva minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Adăugați varza de Bruxelles, ceapa și pătrunjelul opțional. Gatiti la foc mic pana se incalzeste complet.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;