Varză Daneză

Varză Daneză
Varza Daneză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 113 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Varză Roșie Daneză, Varză Rumenită Daneză Cu Chimen, și Burgeri danezi de chiftele cu varză roșie murată.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o oală mare; adăugați varză și gătiți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți apa, reduceți căldura la minim și readuceți varza în plită. Se amestecă smântână, semințe de chimen și sare; gatiti la foc mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SmântânăSmântână
VarzăVarză
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista