Varza Koora
Reteta Varza Koora se poate face in aproximativ 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 214 calorii, 4 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 81 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Mergeți la magazin și luați semințe de muștar, varză, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Methi Dal | Menthi Koora Pappu, Varză Sexy (+ Rulouri de primăvară cu cilantro-lime morcov și varză) și Varză sexy (+ Rulouri de primăvară cu cilantro-lim morcov și varză).
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți ardeii roșii, urad dal, chana dal și semințele de muștar în uleiul fierbinte. Când urad dal începe să se rumenească, adăugați frunzele de curry și pudra de asafoetida; se amestecă.
Adăugați ardeiul verde și continuați să gătiți încă 1 minut. Se amestecă varza și mazărea în amestec; asezonați cu sare; gătiți și amestecați până când varza începe să se ofilească, dar rămâne oarecum crocantă, aproximativ 10 minute. Turnați nuca de cocos în amestec și gătiți încă 2 minute.