Varza de Bruxelles savurata
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, varza de Bruxelles ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și lacto ovovegetariană de încercat. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 93 de calorii , 7 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, iaurt, iaurt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 87% . Încercați Varza de Bruxelles cu slănină cu ciuperci Chanterelle ,Varza de Bruxelles în unt de miere cu fulgi de chili șiLardonul de varză de Bruxelles cu cireșe și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un „X” în miezul fiecărei varză de Bruxelles.
Puneți într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și fierbeți la abur timp de 8-11 minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați iaurtul, maioneza, muștarul și semințele de țelină. Gatiti si amestecati doar pana se incalzesc.
Se serveste cu varza de Bruxelles.