Vanille Kipferl II
Vanille KIPFERL II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, sare, zahăr vanilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vanilla Kipferl, și Chevrettes la Vanille et Coco (creveți tahitieni în nucă de cocos-van.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina și sarea.
Tăiați untul până la dimensiunea mazărei mici și amestecați cu mâinile.
Se amestecă 1/2 cană de zahăr de cofetărie, oul, 3 lingurițe de zahăr vanilat și migdale măcinate în amestecul de făină.
Așezați aluatul la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Împărțiți aluatul în mai multe părți.
Rulați fiecare secțiune de aluat în bușteni de aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați buștenii în bucăți de 1 inch și îndoiți bucățile într-o formă de semilună (la fel ca un croissant).
Așezați kipferl pe foaia de copt și răciți-le timp de 15 minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Combinați 6 linguri de zahăr de cofetărie și 1 1/2 lingurițe de zahăr vanilat și amestecați pentru a amesteca.
În timp ce este încă cald, îndepărtați cu grijă kipferl de pe foaia de copt și înmuiați-le în zahăr pentru a le acoperi.