Hunts arroz con Pollo y Frijoles Negros este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 531 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, orez, caldo con sabor de pollo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Frijoles Negros Picantes, Fasole Neagră (Frijoles Negros), și Dip De Fasole Neagră (Dip De Frijoles Negros) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați puiul cu condimente adobo. Gatiti puiul 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Adobo
Pui întreg
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați orez și jumătate de ceapă în tigaie. Se rumenesc în picături de tigaie la foc mediu aproximativ 8 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sos de roșii, fasole, apă și bulion. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fasole
Apă
6
Puneți puiul deasupra orezului. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.