Vacanță ascunse Valley ferma de curcan prăjită cu Cornbread umplutura

Vacanță ascunse Valley ferma de curcan prăjită cu Cornbread umplutura
Holiday Hidden Valley Irakt Ranch curcan prăjit cu umplutură de Cornbread ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 12 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 913 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți rozmarin, piper, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Hidden Valley Ranch Hummus, Ascuns Valley Ranch Oyster Crackers, și Valea ascunsa de la ferma originala de la ferma de animale de la ferma de animale de la ferma de animale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Scoateți raftul superior. Pregătiți untul compus combinând untul și amestecul de pansament într-un bol mic; se amestecă cu lingura până se încorporează bine. Reglați condimentul cu piper negru proaspăt măcinat; deoparte. Topiți 1 lingură de unt compus în tigaie medie. Aruncați cubulețe de mere în unt topit și gătiți aproximativ 2 minute pentru a carameliza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți cuburile de mere și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie topiți jumătate din untul compus la foc mediu, rezervând untul compus rămas pentru curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și rozmarinul; gatiti pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați carne de cârnați italieni și gătiți 10 minute, până când sunt moi și aurii. Răzuiți amestecul de cârnați într-un bol mare de amestecare, adăugați bucăți de mere și pâine de porumb; aruncați pentru a combina. Condimentează bine cu sare și piper. Într-un castron separat, bateți oul, smântâna și stocul de 1/2 cană; se toarnă lichid peste amestecul de pâine de porumb. Se amestecă umplutura împreună; deoparte. Clătiți bine curcanul în interior și în exterior cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de la sân și frecați amestecul de pansament unt compus sub piele, masând carnea de sân în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Răspândiți untul compus rămas pe exteriorul pielii, acoperind aripile, picioarele și orice goluri. Stuff pasăre cu umplutură pregătită. Truss cu sfoară de bucătărie sau pur și simplu încrucișați picioarele și fixați-le cu sfoară. Poziționați curcanul pe raft într-o tigaie mare de prăjire; transferați în cuptor. Friptura de curcan aproximativ 3 ore, până când termometrul citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F (sucurile coapsei vor fi limpezi atunci când sunt înțepate cu cuțitul, 15 minute pe kilogram). Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți curcanul din cuptor; transferați în tava de servire pentru a vă odihni în timp ce faceți sos. Îndepărtați majoritatea grăsimilor din picăturile de tigaie cu lingura și poziționați tigaia de prăjire pe două arzătoare la foc mediu-mare. Folosind lingura de lemn, racla biți rumenite lipite la partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Bateți făina, amestecând pe măsură ce se îngroașă pentru a preveni bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă restul de 2 1/2 căni stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant pentru a amesteca și a preveni bulgări. Aduceți la foc mic; condimentați cu sare, piper și stoarceți sucul de lămâie pentru a lumina aromele. Se fierbe timp de 5 minute; se strecoară pentru a îndepărta solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Serviți cu curcan și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista