Ușor Chorizo și Regele creveți Paella

Ușor Chorizo și Regele creveți Paella
Ușor Chorizo și Regele creveți Paellan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chilli tsp, chorizo, creveți rege și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Dieta echilibrată: paella quinoa ușoară cu scoici, Chorizo și verdeață de iarnă, Paella De Pui, Creveți Și Roșii, și Fructe de mare și Chorizo Paella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară în turmeric și se amestecă apoi se adaugă toate celelalte ingrediente.Pasul 3: fierbeți și continuați să amestecați până când tot stocul este absorbit - aproximativ 20 de minute. Condimentează și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Eticheta Vina Herminia Lady Herminia Tempranillo cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
100% Tempranillo în vârstă de 4 luni în butoi și 4 luni în sticlă. Eticheta o onorează pe Herminia Casas Madorr, soția unui proprietar timpuriu și omonimul vinăriei.Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Acest vin este maturat cu grijă în pivnițe timp de patru luni.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista